Seksikkäin poppari upeissa kasarikuvissa – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi useita kertoja viime aikoina rankattu englantilainen poptähti ja realitytuomari Cheryl Cole tekee lähitulevaisuudessa uraa myös Yhdysvalloissa. Hänet on nimittäin kiinnitetty X Factor -ohjelman jenkkiversion tuomaristoon.

Pari päivää sitten selvisi, että alkuperäisessä kokoonpanossaan paluun tehnyt poikabändi Take That halua Cherylin vierailemaan levylleen. Tällä kertaa Cheryl Cole poseeraa tuoreissa kuvissa 80-luvun tunnelmissa esimerkiksi aidon ghettoblasterin kanssa. Katso kuvat tästä.

Viime viikolla kaunotar kertoi Piers Morgan’s Life Stories -televisio-ohjelmassa, kuinka ammattitanssija Derek Hough pelasti hänen henkensä malarian kourista. Mies pakotti neuloja pelkäävän tähden verikokeisiin, joissa tartunta havaittiin. Cheryl totesi olevansa ikuisessa kiitollisuudenvelassa, koska Derek sai yllytettyä hänet verikokeisiin vastoin omaa tahtoaan.