American Idol -tähti juhli Helsingissä

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Viihdelehti Staran Chaos Tube -blogi uutisoi syyskuussa, että American Idol -kilpailusta tunnetuksi tullut supertähti Adam Lambert saapuu kovasti odotetulle keikalle Suomeen. Esiintyminen vahvistettiin myöhemmin myös virallisesti. Adam Lambert konsertoi Helsingin Kaapelitehtaalla eilen.

Kyseessä oli artistin Euroopan kiertueen aloituskonsertti ja tähti oli esiintymässä myös ensimmäistä kertaa Suomessa. MTV3 kertoi laulajan siirtyneen esiintymisensä jälkeen helsinkinläisen Teatteri-ravintolan VIP-puolelle juhlimaan keikkansa onnistumista.

Lambert nousi kuuluisuuteen sijoituttuaan toiseksi suositussa American Idol -kilpailussa vuonna 2009. 28-vuotias laulaja julkaisi debyyttialbuminsa pian ohjelman jälkeen loppuvuodesta 2009. Albumi nousi Billboard 200 -listan sijalle 3. Yli 25 viikkoa Suomen albumilistoilla viihtynyt Lambert on tullut tunnetuksi erityisesti hittisingleistään Whataya Want From Me, If I Had You ja debyyttialbumin nimikkokappaleesta For Your Entertainment.