Duudsonit esiintyivät MTV-gaalassa miljoonille

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Suomalaisten Duudsonien tähdittämä Jackass-elokuva pyyhälsi äskettäin listojen kärkeen avausviikonloppunaan Yhdysvalloissa. Elokuvan arvioidaan takoneen 50 miljoonan dollarin tuloksen heti ensimmäisenä viikonloppunaan mikä tekee avauksesta koko syksyn parhaimman.

Duudsonien suosio vie heidät eilen illalla suurelle lavalle, sillä suomalaiset olivat mukana juontamassa MTV Europe Music Awards -gaalaa. He saavat myös jakaa yhden palkinnon showssa. Duudson-Jukka oli pukeutunut bileissä vaippaan ja Jarppi pinkkiin mekkoon.

Tapahtuman juontajana toimi myös näyttelijäkaunotar Eva Longoria. Esiintyjinä gaalassa olivat muiden muassa Katy Perry, Ke$ha, Miley Cyrus, Taylor Momsen, Rihanna, Dizzee Rascal, Shakira ja Bon Jovi sekä Jackass-tähti Johnny Knoxville.