Potter-tähti Emma Watson: ”Kyllästyin viinanjuontiin jo lapsena”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailman eniten ansaitsevaksi naisnäyttelijäksi viime vuonna yllättäen rankattu Emma Watson on tullut tunnetuksi Harry Potter -elokuvien naispääosasta. Viimeisen elokuvan kuvaukset saatiin taannoin päätökseen ja nyt Emma on palannut koulun penkille amerikkalaiseen Brown-yliopistoon.

Sunday Times -julkaisu raportoi nuoren kaunottaren olevan kauniin ulkonäkönsä ohella uutisissa myös terveellisten elämäntapojensa vuoksi. Harry Potter -tähti on nimittäin kertonut välttelevänsä alkoholin käyttöä, sillä hän on saanut sitä liikaa.

Watson kertoi julkaisulle maistaneensa alkoholia jo seitsemän vuoden ikäisenä, kun hänen vanhempansa antoivat sitä hänelle. Tyttö joi viiniä aterioidessaan vanhempiensa kanssa ja häntä kohdeltiin aikuisten kanssa tasavertaisena, vaikka hän oli täysin lapsenkengissä.

– Me puhuimme keskenämme kuin aikuiset ja ravintolassa tilasin aikuisille tarkoitettuja aterioita. En ollut lapsi, vaan olin aikuinen, joka teki niinkuin aikuisen odotetaan tekevän. Kouluiässä koin koulukavereiden ihastelun alkoholijuomia kohtaan outona. Heille se oli tottakai kiellettyä ainetta, mutta minä olin kyllästynyt viinaan sillä join sitä liikaa, Watson kertoi Sunday Times -lehdelle.