MTV3: Johanna Tukiainen haluaa abortin

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Uutta musiikkia hiljattain julkaissut kohujulkkis Johanna Tukiainen kasvattaa kyseenalaista mainettaan maailmalla. Suosittu amerikkalainen viihdesivusto FailBlog on nimittäin julkaissut Johanna Tukiaisen kuvan omalla PoorlyDressed.FailBlog -sivustolla.

Tukiainen kertoi noin viikko sitten lehdistölle olevansa raskaana ja paljasti, että hänen mukaansa lapsen isä on naisen rinnalla välillä näkynyt Arto Länsman. Tukiainen on nyt kuitenkin kertonut MTV3-julkaisulle haluavansa tehdä ehkä abortin.

Aika neuvolaan on Tukiaisen mukaan varattu, mutta julkisuus leimaa naisen raskausjutut ja tämänhetkisen aborttiselityksen yritykseksi kerätä huomiota. Internetin keskustelupalstoilla vaaditaan Tukiaista esittämään todistukset raskaudestaan, jotta hänen tarinansa vielä uppoaisivat suomalaisiin.