Eva Mendes tyrmäävän kauniina punaisella matolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alkuvuodesta Paha poliisi – määräsatamana New Orleans -elokuvan sivuosassa nähty Eva Mendes on viettänyt muutaman kuukauden hiljaiseloa julkisuudesta. Äskettäin hän kertoi W Magazine -lehden haastattelussa muiden muassa henkisyydestään.

Mendes korosti haastattelussa ettei hän pidä itseään varsinaisena paljastelijana, vaikka pitääkin nakuilemisesta. Nyt Eva Mendes on kuvattu todella näyttävänä uuden Little White Lies -elokuvansa ensi-iltajuhlissa Roomassa, Italiassa. Katso kuvat tästä.

Äskettäin Calvin Kleinin mainontaa koristanut ja maailman seksikkäimpien naisten listalle useita kertoja äänestetty 35-vuotias Eva Mendes kirjautui helmikuussa vieroitukseen. Sittemmin hän on tehnyt hienon paluun ja poseerannut nakuna muiden muassa Vogue-lehdessä. Viime vuosina Mendes on nähty muiden muassa elokuvissa Cleaner ja We Own The Night. Taannoin hän totesi olevansa tietoisesti mukana seksikkäissä kuvissa pönkittääkseen imagoaan. Hän kertoi myös ettei ole koskaan tuntenut itseään hyväksikäytetyksi sen takia.