Daniel Craig aiheutti näyttelijäparin avioeron?

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Gayparship-julkaisun naislukijat äänestivät pari vuotta sitten kuka Hollywood-tähti kelpaisi heille deittikaveriksi. Listan ykköseksi sijoittui näyttelijä Keira Knightley, jota äänesti peräti 35 prosenttia vastanneista. Toiseksi sijoittui näyttelijä Kate Winslet ja kolmanneksi Rachel Weisz.

Näyttelijäkaunotar Rachel Weisz tunnetaan muiden muassa elokuvista Muumio ja Muumion paluu. Hän avioitui yhdeksän vuotta sitten elokuvaohjaaja Darren Aronofskyn kanssa ja he saivat neljä vuotta sitten pojan Henry Chance. Nyt TMZ-julkaisu raportoi pariskunnan eronneen yhteisestä päätöksestä.

– He ovat eronneet itse asiassa jo muutama kuukausi sitten, mutta nyt se vasta on virallista. He pysyvät tottakai läheisinä ystävinä ja he haluavat kasvattaa poikansa yhdessä New Yorkissa. Rachel on myös liitetty jo monen kuukauden ajan brittinäyttelijä Daniel Craigiin, mutta tähän emme vielä enempää kommentoi, lähde kertoi TMZ-julkaisulle.