Avril Lavigne yllätti – uusi levy pian kaupoissa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Kanadalainen poptähti Avril Lavigne on pitänyt hiljaiseloa kohujulkisuudesta erottuaan aviomiehestään Deryck Whibleysta noin vuosi sitten. Nykyään tähti seurustelee televisiotähti Brody Jennerin kanssa ja fanit voivat huokaista helpotuksesta, sillä tähdeltä on myös uutta tuotantoa luvassa.

Tähtiartisti ilmoittaa nyt kotisivuillaan neljännen pitkäsoittonsa olevan nyt lähestulkoon valmis. Materiaali on kasassa ja naisen levy-yhtiö on ottanut jo asiakseen levyn julkaisun. Neitokainen povailee uuden albuminsa ilmestyvän kauppoihin vielä tämän vuoden puolella.

26-vuotiaan tähden levyjä on myyty yli 40 miljoonaa maailmanlaajuisesti, ja hänen hittisinglensä Girlfriend oli YouTuben katsotuimpia. Tunnettu kitaravalmistaja Fender on tehny Lavignelle oman nimikkokitaran. Laulamisen ohella tähti on esiintynyt myös valkokankaalla muun muassa Richard Geren kanssa. Muista projekteista mainittavia ovat Amnestyn kampanja sekä taideprojekti, jonka tarkoituksena on auttaa Afrikan hiv-positiivisia. Lavigne ilmoittaa fanisivustollaan uuden levyn olevan tulossa ilmoille loppuvuoden aikana.