Katy Perryllä on pelottava mirri

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailman suosituimpiin poptähtiin jo parin vuoden ajan lukeutunut Katy Perry avioitui äskettäin miehensä Russell Brandin kanssa. Intiassa järjestetty seremonia sujui hyvin, mutta sen jälkipyykki oli likaista. Hääjärjestelyistä vastanneen yhtiön johto voi nimittäin joutua jopa vankilaan.

Daily Mail -lehti kertoo nyt, että pariskuntaa suojeltiin hääjuhlien aikana asevoimien avulla tiikeriltä, joka on tappanut samaisella alueella jo kolme ihmistä kahden vuoden aikana. Kyseinen urostiikeri ilmestyi hääjuhlien hälinän häiritsemänä aivan pariskunnan ja näiden 85 vieraan lähistölle, mutta saalistaja saatiin ajettua pakoon vartijoiden avustuksella.

Tuore aviomies Brand saattoi saada vaaratilanteesta idean häälahjaa varten tuoreelle vaimolleen – mies nimittäin osti Perrylle intiantiikerin nimeltä Machli. Tiikeri elää Ranthambhoren kansallispuistossa, jossa pariskunta juhli myös häitään. Aviomies korvaa tulevaisuudessa kaikki tiikerin ylläpitokustannukset ja muut kulut.

Brandin on kerrottu valinneen tiikerin juuri tämän ulkomuodon vuoksi, sillä vaimo on hänen silmissään yhtä kuolemattoman kaunis ja jumalallinen. Kuvat tiikeristä ja hääjuhlista ovat myös herättäneet paljon kohua, sillä pariskunnan huhuttiin kauppaavan kuvia vielä lähiaikoina niitä haluavalle lehdelle. Nyt juorut on kuitenkin tyrmätty, sillä pariskunta on kertonut kuvien kuuluvan vain heille kahdelle.