Noloimmat leffamokat listattiin – suosikkielokuva ykkösenä

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Kautta elokuvahistorian katsojat ovat tarkkailleet elokuvissa näkyviä virheitä kriittisellä mielellä. Tämän vuoden leffamokalistaus on varsin tyly, sillä yksi suosituimmista elokuvista voitti ykkössijan. Kyseessä on Iron Man 2, josta on löytynyt yhteensä peräti 43 virhettä.

Listan kakkoseksi kiri The A-Team 37 mokalla ja Leonardo DiCaprion Shutter Island tuli kolmanneksi 33 virheellä. Listalle päätyivät myös Inception, Twilight: Eclipse ja Kick-Ass. Yksi Twilight-elokuvan virheistä oli varsin näkyvä, sillä elokuvan lopussa niityllä istuva Edward ei kimaltanut auringonvalossa, vaikka hän on aiemmin niin tehnyt. Katso lista tästä.

Angelina Jolien Salt-hittielokuva oli listan kahdeksas ja pelimaailmasta elokuvaksi muokkautunut Prince of Persia: The Sands of Time pääsi niin ikään listalle. Varsin vähän mokia oli sen sijaan esimerkiksi elokuvassa Date Night, sillä elokuvasta löydettiin vain yhdeksän virhettä.