Katy Perryn muodot pääosassa gaalaillassa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Maailman suosituimpiin poptähtiin jo parin vuoden ajan lukeutunut Katy Perry avioitui äskettäin miehensä Russell Brandin kanssa. Intiassa järjestetty seremonia sujui hyvin, mutta sen jälkipyykki oli likaista. Hääjärjestelyistä vastanneen yhtiön johto voi nimittäin joutua jopa vankilaan.

Avioitunut Katy Perry häkellytti kuitenkin nyt esiintymällä Victoria’s Secretin muotinäytöksessä upeissa esiintymisasuissa tuoden samalla esille kurvikkaan vartalonsa. Naisen lila puku korosti tähden rintavakoa ja keltainen kellohame ja mustat saappaat tekivät tähdestä viettelijättären. Tähti esiintyi lavalla mallien kävellessä pienissä alusvaatteissaan ja asusteissaan hänen ohitseen. Katso kuvat tästä.

Victoria’s Secret alusvaatenäytös oli saanut paikalle myös Paris Hiltonin siskonsa Nicky Hiltonin kanssa. Muita julkkisvieraita yleisön joukossa olivat muiden muassa Akon, Natasha Bedingfield ja Vin Diesel. Popkaunotar varasti kuitenkin uhkeiden rintojensa avulla paparazzien huomion totaalisesti.