Povipommi Katie Price antoi sialle lähtöpassit

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkistyrkky povipommi Jordan eli Katie Price, ja hänen entinen popparimiehensä Peter Andre erosivat viime vuonna. Medioiden aktiivisesti seuraama unelma-avioliitto muuttui hetkessä likaiseksi eroriidaksi, jossa Andren osakkeet nousivat ja Pricen suosio romahti hetkessä pohjamutiin.

Nainen avioitui taannoin vapaaottelija Alex Reidin kanssa ja he saivat häälahjaksi minipossun. Music Rooms -julkaisu kertoo pariskunnan hankkiutuneen nyt eroon possusta, sillä uroseläin muuttui aggressiiviseksi. Pariskunta elää Katien aikaisemmista suhteista syntyneiden kolmen lapsen kanssa ja sika ei tykännyt katsella perheen syömistä, vaan se tuli vihaiseksi.

Reid ja Price rakastivat häälahjaansa, mutta tilanne pakotti heidät antamaan sian takaisin sinne mistä se oli hankittu. Pariskunta ei halunnut eläimen käytöksen aiheuttavan vaaratilanteita lapsilleen. Pariskunta yrittää myös tällä hetkellä neljättä lasta, joten possun oli parempi väistyä muihin karsinoihin.