Rihanna niukka esiintymisasu valloitti Italian X Factorissa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Poptähti Rihanna otti edellisen levynsä ilmestyessä selvästi aikaisempaa rohkeamman linjan niin työssään kuin siviilissäkin. Tämä on näkynyt erityisesti kaunottaren esiintymisasuissa ja promokuvissa, mutta myös neitokaisen siviilipukeutumisessa.

Popkaunotar ihastutti vastikään Italian omassa X Factor -ohjelmassa, jossa hän esiintyi bikineissä. Nainen ei kieltä osaa, mutta hänen esityksensä sai silti paljon aplodeja johtuen mahdollisesti kaunottaren paljastavasta asusta. Nainen esitti showssa uuden hittisinglensä Only girl in the world. Katso kuvat tästä.

Poptähtenä tunnettu Rihanna laajentaa nyt myös työuraansa uuteen suuntaan. Parhaillaan kuvattavassa Battleship-elokuvassa nähdään Rihannan debyyttirooli näyttelijänä, eli hän aikoo jatkossa laajentaa toimenkuvaansa myös elokuvien pariin. Toukokuussa vuonna 2012 ensi-iltansa saavan elokuvan miespääosissa nähdään Alexander Skarsgard ja Taylor Kitsch.