Supertähtien hulvattomat kaksoisolennot – katso lista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähdet kautta maailman ovat saaneet jo vuosikymmenien ajan vahaversioita itsestään muiden muassa Madame Tussaudin maineikkaisiin vahakabinetteihin. Monille tunnetuille viihdetähdille löytyy tosin kaksoisolentoja myös muualta kuin vahakabineteista.

Nyt amerikkalainen viihdesivusto The Chive on koostanut hulvattoman listauksen, jossa muiden muassa tutuille näyttelijöille ja artisteille on haettu kaksoisolentoja varsin laajalla skaalalla. Katso lista kuvineen tästä.

Listalla nähdään kuinka muiden muassa Batman muistuttaa erehdyttävästi leivällä olevaa hilloa, Michael Jackson apinaa, pääministeri Vladimir Putin Harry Potterin Dobbyä ja Clint Eastwood Potterin Voldemortia. Samoin yllättäviä kaksoisolentoja ovat keskenään Myytinmurtajat-tähti Adam Savage ja Metallica-tähti James Hetfield, Sarah Jessica Parker ja koira, Amy Winehouse ja noitalelu, Lady Gaga ja japanilainen ruoka-annos sekä Jack Black ja Susan Boyle.