Hittiartisti sai porttikiellon Britanniaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Olemme viime vuosina kertoneet, kuinka monet amerikkalaiset hiphop-tähdet ovat saaneet porttikiellon Britanniaan. Rikostaustalla varustettuja artisteja ei haluta saarivaltioon, joten heille ei ole myönnetty vaadittavia viisumeita. Nyt tapauksia on tullut yksi lisää.

Suosittu hiphop-tähti Busta Rhymes ei nimittäin pääse suunnitelmistaan huolimatta astumaan jalallaankaan Britanniaan, sillä hänelle viisumia ei ole rötöstensä takia myönnetty. Artistin oli määrä esiintyä Coronet-klubilla Lontoossa 7. joulukuuta, mutta nyt konserttia on jouduttu siirtämään ainakin kuukaudella eteenpäin.

Todennäköisesti keikka nähdään kuitenkin aikaisintaan ensi keväänä, Daily Mail uutisoi. Busta Rhymes oli vastaavassa tilanteessa myös vuonna 2008, jolloin hänen viisumihakemuksensa ei mennyt läpi. Syynä oli kaksi pahoinpitelysyytettä, jotka on myöhemmin soviteltu.