Gwyneth Paltrow debytoi laulajana – tältä hän näyttää nyt!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Gwyneth Paltrow ilmoitti taannoin jättäytyneensä pois suuren budjetin Hollywood-elokuvasta keskittyäkseen aikaisempaa enemmän perhe-elämäänsä. Perheen lisäksi vaaleaverikkö on kuitenkin keskittynyt myös musiikkiuransa käynnistämiseen.

Nyt Gwyneth Paltrow on tehnyt debyyttinsä laulajana, kun hän esiintyi Nashvillessä järjestetyssä Country Music Awards -palkintogaalassa keskiviikkona. Näyttelijäpoppari kertoi jännittävänsä kovasti ensimmäistä keikkaansa ja viettäneensä siksi unettoman yön. Hän esitti Country Strong -elokuvansa nimikkokappaleen tyylikkääseen mustaan mekkoon pukeutuneena. Ilmeisesti esitys meni hyvin, sillä yleisö antoi hänelle aplodit seisaaltaan.

Uuden kantritähden ääntä saadaan ihailla myös joulukuussa ilmoille tulevassa Country Strong -elokuvassa, jossa hänen kanssaan näyttelee myös kuuluisa kantritähti Tim McGraw. 38-vuotias tähti on mukana myös suositussa Glee-sarjassa vierailevana tähtenä. Tähden kerrotaan laulavan soolona kyseisessä jaksossa, joka tulee ilmoille marraskuun aikana. Paltrow on esitellyt laulutaitoaan muiden muassa vuonna 2002 elokuvassa Duets.

(Kuva: BANG Showbiz)