Jennifer Lopez näyttävissä lannehousuissa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Latinotähti Jennifer Lopez on pitänyt urallaan matalaa profiilia jo pidemmän aikaa, koska hän ja miehensä Marc Anthony saivat taannoin kaksoset. Nyt perhe-elämä on kuitenkin vaihtumassa työelämään, kun Jennifer kiinnitettiin taannoin American Idol -ohjelman julkkistuomariksi.

Hollywood.com on nyt koonnut kuvakollaasin Lopezista ja upea neito nähdään muiden muassa näyttävissä lannehousuissa. Kuvakokoelmasta näkyvät myös kaunottaren virhevalinnat, joiden joukkoon kuuluu muiden muassa neidon ponchoasu. Katso kuvat tästä.

Lopez on tällä hetkellä hyvin kiireinen American Idol -realityohjelman vuoksi. Tähden ystävätär Remini kertoi taannoin artistin rakastavan työtään todella paljon, mutta haluavan myös lisää lapsia. Töiden takia Lopezin lapsihaaveet on täten pakko siirtää tulevaisuuteen.