Poptähden tytär saa oman realitysarjan

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Seurapiirijulkkis Nicole Richie tuli muutama vuosi sitten tunnetuksi realitysarjan tähtenä tehdessään silloisen parhaan ystävänsä Paris Hiltonin kanssa omaa Leidit landella -ohjelmaansa. Sittemmin parivaljakon välit viilenivät ja Nicole keskittyi perustamaan perhettä.

Urallaan Nicole on ehtinyt myös esitellä muotojaan julkisesti. Hollywood.com kertoo kaunottaren nyt suuntaavan taas televisioon, sillä Richie suunnittelee ABC-kanavalle realitysarjaa hänen arjestaan työssä käyvänä äitinä. Nainen toimii samalla myös oman ohjelmansa tuottajana.

Supertähti Lionel Richien tytär ei ole ollut kovinkaan paljon julkisuudessa viime aikoina, mutta keväällä hän poseerasi Marie Claire -lehden brittiversiossa. Viime viikonloppuna hänet kuvattiin pitämässä hauskaa vieraan miehen kanssa uimarannalla. Taannoin Nicole Richie nousi otsikoihin jouduttuaan häntä seuranneen paparazzin takia kolariin ja sairaalaan.