Vuoden 2010 kauneimmat julkkisnaiset listattiin – tässä voittaja

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Huippumallit ja elokuvien kaunottaret ovat kiinnittäneet ulkomuodollaan huomiota kautta aikojen. Muiden muassa näyttelijä Angelina Jolie on ollut monen katsojan suosiossa vuosien ajan ja huippumalli Heidi Klum on ollut yksi maailman parhaiten palkatuista malleista.

Oman lisänsä julkkiskaunottarien joukkoon tuovat muiden muassa elokuvatähti Jessica Alba, huippumalli Andriana Lima ja sekä näyttelijä Charlize Theron. Vastikään kootulle Kauneimmat naiset 2010 -listalle pääsivät kaikki edellä mainitut kaunokaiset. Yhteensä naisia on valittu 20 kappaletta, ja voittajana listalla on italialainen leffakaunotar Monica Bellucci. Katso lista ja kuvat tästä.

Monica Bellucci on kotimaassaan hyvin tunnettu mallikaunotar ja näyttelijä. Hän aloitti malliuransa jo 16-vuotiaana. Useita kieliä puhuva kaunotar on sittemmin poseerannut lukuisten muotilehtien kansissa ja näytellyt kymmenissä elokuvissa, joista tunnetuimpia ovat Matrix ja Shoot Em Up. Vuonna 2004 hänet nähtiin alastomana Vanity Fair -lehdessä protestoimassa spermanluovutusta estänyttä lakia. Toisen kerran hänet nähtiin nakuilemassa samassa lehdessä huhtikuussa 2010. Bellucci synnytti toisen tyttärensä 21. toukokuuta 2010.