Supersuosittu teinitähti loukkaantui keikalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken suosituin teinitähti Justin Bieber on nykyisin päivittäin viihdelehtien otsikoissa. Mielipiteet vahvasti jakava laulaja on usein joutunut myös pilkan kohteeksi erityisesti hiustyylinsä ja hiukan naismaisen lauluäänensä takia.

Nuori poptähti on tällä kertaa kuitenkin otsikoissa aivan muista syistä, sillä hänelle on sattunut keikalla pienimuotoinen tapaturma. Supertähti oli esiintymässä Clevelandin yliopiston järjestämässä tilaisuudessa, kun hän loukkasi polvensa tuskallisesti  juuri keikan loppuvaiheessa.

Puolitoista tuntia torstai-iltana kestäneen esiintymisen loppupuolella katsojat saivat yllätyksekseen huomata kuinka laulajahti ”konkkasi”, eli ontui toista jalkaansa. Tuskista huolimatta hän kykeni vetämään keikkansa loppuun. Laulajan taustavoimat eivät suostuneet kommentoimaan loukkaantumisen astetta aiheesta kertoneelle E! Onlinelle. Tällä tietoa keikkoja ei ole vielä jouduttu perumaan.