Angelina Jolien elokuva jälleen vaikeuksissa – kuvaukset seis

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Angelina Jolie työstää parhailllaan seuraava elokuvaansa Euroopassa, mutta projekti on joutunut useita kertoja ongelmiin erinäisistä syistä. Kuvaukset jouduttiin jo kertaalleen siirtämään Bosniasta Unkariin.

Nyt kuvauksia ollaan siirtämässä takaisin alkuperäisen suunnitelman mukaiseen Bosniaan, mutta siirto ei ole onnistunut toivotulla tavalla. X17 nimittäin uutisoi tänään, että kuvauksia ei ole voitu aloittaa ja tuotanto on parhaillaan keskeytetty, koska Angelina ei ole uskaltautunut paikalle. Syynä ongelmiin on Bosnian turvallisuusjärjestelyt tai oikeastaan niiden puutteet.

Angelina on nimittäin julkaisun mukaan huolissaan turvallisuudestaan maassa, jossa paikallinen media on hyökännyt kovin sanakääntein supertähteä vastaan. Aiemmin kuvauksia ei voitu aloittaa Bosniass juuri suuren vastustuksen takia, sillä kansalaisjärjestöt ja media vastustavat kuvauksia. Syynä on elokuvassa nähtävät raiskaukset.