Janice Dickinson sai porttikiellon hautajaisiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin taannoin käväissyt ja sairaalaan Helsingissä kiidätetty entinen huippumalli ja nykyinen mallimamma ja televisiokasvo Janice Dickinson on valittu maailman kymmenen rumimman julkkiksen joukkoon plastiikkakirurgiaan keskittyneen brittiläisen Good Surgeon Guiden äänestyksessä.

Nyt Janice Dickinson on joutunut noloon tilanteeseen, kun hän on saanut porttikiellon hautajaisiin. Frank Ryan -niminen lääkäri menehtyi auto-onnettomuudessa, ja hänen muistolleen on määrä järjestää muistotilaisuus tänä iltana. Nyt New York Post kuitenkin kertoo, että Dickinson ei ole toiveistaan huolimatta vieraslistalla. Paikalle on kuitenkin saapumassa sankka joukko muita julkkiskaunottaria, kuten Eva Mendes, Heidi Montag, Shauna Sands ja Linda Thompson.

70-luvulla tunnetuksi tullut ja maailman ensimmäiseksi huippumalliksi itseään nimittävä Janice Dickinson teki näyttävän uran muotilehdissä ja -näytöksissä. Nykyisin hän lienee ainakin maailman pelätyin mallimamma. Amerikan huippumalli -ohjelman tuomari on käskyttänyt tiukkasanaisesti mallejaan jo vuosia maailman televisioruuduissa.