Katy Perry timmeissä shortseissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin poptähtiin jo parin vuoden ajan lukeutunut Katy Perry avioitui äskettäin miehensä Russell Brandin kanssa. Intiassa järjestetty seremonia sujui hyvin, mutta sen jälkipyykki oli likaista. Hääjärjestelyistä vastanneen yhtiön johto voi nimittäin joutua jopa vankilaan.

Alttarille astellut Katy Perry esiintyi viime viikolla Victoria’s Secretin muotinäytöksessä upeissa esiintymisasuissa. Loppuviikosta hänet bongattiin kaupungilla asussa, joka sai hänet näyttämään sisäköltä. Taannoin hän poseerasi kuitenkin hieman tyylikkäämmässä – joskin värikkäässä – asussa Cosmopolitan-lehden kannessa.

Edellä mainitussa Victoria’s Secret alusvaatenäytös oli saanut paikalle myös Paris Hiltonin siskonsa Nicky Hiltonin kanssa. Muita julkkisvieraita yleisön joukossa olivat muiden muassa Akon, Natasha Bedingfield ja Vin Diesel. Popkaunotar varasti kuitenkin uhkeiden rintojensa avulla paparazzien huomion totaalisesti.

Katy Perry