Tiger Woodsin rakastajatar: ”En ole h*ora!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaiskaunotar Rachel Uchitel tuli tunnetuksi, kun hänen salasuhteensa golftähti Tiger Woodsiin paljastui viime vuoden marraskuussa. Siitä sai alkunsa urheiluistorian suurin seksiskandaali. Sittemmin rakastajatar on ottanut kaiken irti saamastaan julkisuudesta.

Kerroimme aiemmin kuinka Woods esti Uchitelin nakukuvien julkaisun Playboy-lehdessä, koska se olisi rikkonut Woodsin kanssa tehtyä vaitiolosopimusta. Nyt neitokainen on jälleen avannut suunsa kertoakseen, että hän ei ole rahan perässä.

– Ihmiset nimittelevät minua milloin milläkin nimillä, mutta he eivät tunne minua. En ole huora enkä ole tyttö, joka on rahan perässä. Minulla on aivot ja tulen varakkaasta perheestä. Minä en ole koskaan tarvinnut miestä rahan takia, Rachel Uchitel kertoi Radar Online -julkaisulle.

35-vuotias Rachel Uchitel sai taannoin potkut Diili-ohjelmasta jo ennen kuvausten alkamista. Hänen maailmanvalloituksensa ei ole sujunut kovinkaan hyvin, ja Woodsin nyt torppaamista Playboy-kuvista neitokainen olisi tienannut 300.00 dollaria. Varsinaisen omaisuutensa hän ansaitsi kuitenkin, kun Woods maksoi naiselle miljoonia siitä ettei tämä paljastaisi parin seksileikkejä.