Karmeimmat kauneusleikkaukset listattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme pari päivää sitten kuinka kotimainen kohujulkkis Johanna Tukiainen päätyi jälleen amerikkalaiselle verkkosivustolle kuvineen esimerkkinä siitä mitä liialliset kauneusleikkaukset voivat saada aikaan. Maailmalta löytyy kuitenkin myös aivan toista kaliiberia olevia neitokaisia.

Nyt verkossa on listattu maailmanhistorian karmeimpia kauneusleikkausten tuloksia, jotka voivat helposti viedä heikkohermoisimpien yöunet. Mukana on lukusia julkisuudestakin tunnettuja tähtiä, jotka ovat muuttuneet ulkoisesti todellisiksi hirviöiksi ylettömien leikkausten tuloksena. Tutustu listaan täällä.

Mukana listalla on sekä naisia että miehiä, ja esimerkiksi Jacksonin artistiperheestä listalle on päässyt kaksi jäsentä. Mukana ovat myös muiden muassa mallimamma Janice Dickinson, Jackie Stallone, Donatella Versace, Heidi Montag, Joan Rivers sekä maailman karmeimmaksi naiseksi pariinkin kertaan äänestetty Jocelyn Wildenstein.