Brittilehti hehkuttaa Madventures-kaksikkoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu suomalainen realitysarja Madventures on ihastuttanut suomalaisten lisäksi laajasti myös kansainvälistä yleisöä, kun sarjan englanninkielistä tuotantokautta on esitetty televisiokanavilla ympäri maailmaa. Nyt Riku ja Tunna tekevät paluun.

Taannoin myös suosittu brittilehti The Sunday Times hehkutti suomalaiskaksikkoa.

– Riku ja Tunna eivät ensivaikutelmasta huolimatta ole mitään Jackass-tyylisiä öykkäreitä. Päällekäyvää tutkivaa journalismia säestää hyvin taustoitettu ja sujuvasti ilmaistu filosofinen pohdinta ja yllättävän vankka sosiaalinen omatunto, The Sunday Times kirjoitti.

Seuraavaksi Riku ja Tunna palaavat ruutuihin Mad Cook -sarjan merkeissä. Samalla aiheesta julkaistaan myös kirja Mad Cook – Kulinaristinen seikkailukirja, joka näyttää menestyneen jo ennen julkaisuaan. Kustantaja Johnny Kniga tilasi nimittäin teoksesta toisen painoksen ennen kuin ensimmäinen ehti kauppojen hyllyille.

Televisiossa Mad Cook on 15-osainen sarja, joka saa ensi-iltansa helmikuussa 2011 Subin netissä ja Soneran Koti TV:ssä.

– Mad Cook on ollut ehkä eniten katsojapalautetta herättänyt Madventuresin osa. Tv:ssä huumori on etusijalla, ja ajanpuutteen vuoksi jäi moni kiinnostava tarina kertomatta. Meille on ollut jo alusta asti selvää, että syvennämme sapuska-aihetta kirjassa, sanoo tuottaja Riku Rantala.

– Kirjoittaessa ymmärsimme kuitenkin, että moni siinä syntynyt idea toimisi myös mainiosti ruudussa. Tästä syntyi ajatus eräänlaisesta Madventuresin spin-offista, Mad Cookista. Esimerkiksi muutamaa supisuomalaista yrjöttävää perinneherkkua odotellaan jo vesi kielellä.