Emma-voittajia palkitaan jo tänä vuonna – katso ehdokkaat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Emma-gaala 2011 on samalla Emman 25. juhlavuosi. Arvostettua palkintogaalaa vietetään lauantaina 26. helmikuuta 2011 Barona Areenalla, Espoossa. TV2 lähettää tilaisuuden suorana lähetyksenä.

TV2 on mukana toteuttamassa 25-vuotiaan Emman suurinta ja näyttävintä gaalaa. Siirtyminen isompaan ympäristöön ja suureksi yleisötapahtumaksi tarkoittaa, että musiikin osuutta gaalassa lisätään. Tästä johtuen palkintojen jaossa on tapahtunut muutoksia ja Emmat jaetaan nyt kolmessa osassa.

Ensimmäiset Emma-palkinnot jaetaan tällä kertaa jo kuluvan vuoden puolella, 9. joulukuuta yökerho Tigerissa, Helsingissä. Silloin jaetaan Vuoden jazz, Vuoden etno, Vuoden klassisen musiikin, Vuoden lastenlevy, Vuoden alternative-/indie ja Vuoden live -Emmat. Tänä vuonna jaettavien Emma-pystien ehdokkaita löytyy alta.

Vuoden live-esiintyjäCheekDisco EnsembleJenni VartiainenLauri Tähkä & ElonkerjuuPMMPPopeda

Vuoden jazzalbumiA Step Forward – Manuel DunkelKuará: Psalms and Folk Songs – Markku Ounaskari – Samuli Mikkonen – Per JørgensenLampela X Eskola – Jussi Lampela Nonet featuring Jukka EskolaLoru – Klima KalimaSoundtrack for the Sound Eye – Dalindèo

Vuoden etnoalbumiContradans – Nordik TreeHelsinki – Shangri-La – PalefaceMun – WimmePeliä – Duo Elina Järvelä & Juha VirtanenVilda rosor – Maria Kalaniemi

Vuoden alternative/indieLapko – A New BohemiaMagenta Skycode – ReliefMinä ja Ville Ahonen – Minä ja Ville AhonenUltramariini – Ydin

Vuoden lastenlevyHevisaurus – Hirmuliskojen YöIiro Rantala – Risto Räppääjä ja PolkupyörävarasMoottörin jyrinää – Moottörin jyrinääPaukkumaissi – Huhuu, kuu