Sekasotku jatkuu: Eva Longoria haki tänään avioeroa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka Hollywood tyrmistyi kuullessaan, että unelmapariksi oletetut Eva Longoria ja Tony Parker olivat eroamassa. Viime yönä TMZ uutisoi, että Parker oli jättänyt maanantaina avioerohakemuksen tuomioistuimeen. Sittemmin parin edustajat kiistivät väitteet.

Nyt sekava tilanne on saanut jälleen uuden yllättävän käänteen, kun Eva Longorian kerrotaan jättäneen tänään avioerohakemuksen Los Angelesissa sijaisevaan tuomioistuimeen. Vain muutamaa tuntia aiemmin Longorian tiedottaja kiisti erohuhut täysin perättöminä.

Hollywood Reporterin tietojen mukaan Longorian asiakirjoissa avieron syyksi on kerrottu ylitsepääsemättömät erimielisyydet. Lisäksi Eva vaatii oikeutta määräämään tulevan ex-miehensä maksamaan hänelle elatusapua, ja vaatii nykyisen virallisen Longoria-Parker -sukunimensä muuttamista alkuperäisen asuun.

35-vuotias Eva Longoria ja 28-vuotias Tony Parker avioituivat todellisissa satuhäissä Ranskassa vuonna 2007. Pariskuntaa on pidetty todellisena Hollywoodin unelmaparina, mutta ilmeisesti kulissien takana tilanne on ollut toinen. Vielä syyskuussa pariskunta julisti lehdistössä rakkauttaan. Erosotku selittää nyt miksi Longoria peruutti viime viikonlopuksi suunnitellut julkiset esiintymisensä.