Michael Jacksonin veli raivoaa: “Uusi albumi huijausta!”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Vuoden 2009 kesällä traagisesti ja epäselvissä olosuhteissa menehtynyt poptähti Michael Jackson tulee pian julkaisemaan postuumisti kokonaisen albumillisen uutta musiikkiaan. Häneltä jäi yhteensä yli sata julkaisematonta kappaletta, joten materiaalia riittää.

Maailma odottaa innolla albumia, mutta nyt popkuninkaan veli Randy Jackson raivoaa levyn olevan osittain huijausta. Mies on varma, että Michael ei ole edes mukana kaikissa kappaleissa, vaan hänen tilallaan käytetään jotain toista laulajaa. The Sun -lehti raportoi miehen kirjoittaneen eilen hurjistuneita kommentteja asiasta Twitteriin.

– Minä ja veljenpoikani olimme ensimmäisiä, jotka sanoivat albumilla olevan äänen kuuluvan jollekin toiselle. Ihmettelimme myös sitä, miksemme saaneet seurata albumin työstöä, sillä kyseessä on sentään kuollut lähimmäisemme. Olen siitä asti pohtinut, mitä meiltä yritetään salata. Pahinta kaikessa on se, että veljeni ei ole täällä. Heitä se ei tunnu haittaavan, he haluavat vain tehdä rahaa kuolleella ihmisellä, Randy Jackson kirjoitti Twitterissä.

Asiantuntijat ovat vaatineet jokaiselle ääniraidalle Jackon äänen, mutta Randy on varma vaatimuksen epäonnistumisesta. Mies kertoo tunteneensa olonsa kaiken lisäksi todella hirveäksi, kun 165 miljoonan punnan sopimus levystä allekirjoitettiin. Randy pohtiikin jälleen teorioitaan salaliitosta, jonka vuoksi Michael saattoi kuolla.