BB: Nikon ja Petrin valinnat saivat naiset sekoamaan

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa koettiin eilen illalla jälleen todellisia ilon hetkiä. BB-Niko ja BB-Petri olivat saaneet hoitaa aiemmin päivällä kauppatilauksen, ja he päättivät tuhlata kaiken mahdollisen rahan koska tuotantokausi on jo loppumaisillaan. Tulos olikin melkoinen.

Taloudellinen tilanne oli hyvä, sillä asukkaat olivat aiemmin päivällä saaneet kuulla että viikkotehtävä oli jälleen suoritettu onnistuneesti. Pojat tilasivatkin perusruoan lisäksi paljon erinäisiä herkkuja, joiden saapuminen sai naiset sekaisin. Mukana oli myös jäätelöä, joka näytti erityisesti olevan naisten mieleen.

– Valitkaa itsellenne karkkipussi, me otettiin niitä ihan sikana. Eiks tullut hyvät setit, Niko kertoi.

Ostokset olivat siis varsin onnistuneita, ja siitä hyvästä miehet saivat vuolaita kehuja. Myös BB-Nino oli tyytyväinen kanssa-asukkaidensa valintoihin ja jäätelö maistui tyttöjen lisäksi myös hänelle.

– Tää on mun lempijäätelöä, tuuttia maistellut Nino kiitteli.