Tältä hulvaton BB-tehtävä näytti

Galleria · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka Big Brother -talon finaaliviikkoa kulutettiin hauskan päivätehtävän merkeissä. Asukkaiden piti Isovelin käskystä esittää heille määrättyä asukasta, kuten jo kertaallen aiemminkin kuluvalla kaudella.

Tällä kertaa BB-Eetu ja BB-Noora olivat vasta ensimmäistä kertaa mukana tämänkaltaisessa tehtävässä, ja molemmat olivat jo etukäteen innoissaan tulevasta. Eetu tarjosikin kirkkaasti parhaan show’n asukkaille, sillä hän sai tehtäväkseen esittää Marikaa. Siinä Eetu onnistuikin yli odotusten.

Nikoa esittävä BB-Petri oli odotettua vaisumpi, ja Eetua esittänyt BB-Nino keskittyi lähinnä jalkovälinsä kaivelemiseen sohvalla. Nooraa esittänyt BB-Niko on hänkin hieman hiljainen, mutta Nino esittävä BB-Marika yritti kiroilla ja heittää ”törkeää läppää” esikuvansa mukaisesti. Katso kuvia klikkaamalla kuvien numeroita alta.