Hollywood-kaunotar: ”Äitiys on uuvuttavaa”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Hollywood-tähti Angelina Jolie työstää parhailllaan seuraavaa elokuvaansa Euroopassa. Kaunotar on osallistunut myös vuosien mittaan avomiehensä Brad Pittin kanssa moniin hyväntekeväisyysprojekteihin ja varsinkin adoptiotoiminta on pariskunnan sydäntä lähellä. Joliella on Pittin kanssa suuri perhe, jonka lukumäärää on kasvatettu adoptoimalla.

Jolie tunnusti nyt Hello!-lehdelle kuusilapsisen perheen huoltamisen olevan todella uuvuttavaa ja raskasta arkea. Tämän vuoksi työnteko on hänelle lähes pakokeino, jonka parissa hän saa rentoutua rauhassa ilman päivittäisiä raskaita perherutiineja. Isä Pitt saa luultavasti saman rauhan omissa työkuvioissaan.

– Tarve rentoutumiselle tuli varsinkin kaksosten syntymän jälkeen. Brad joutui silloin viettämään enemmän aikaa lasten kanssa, koska minun aikani kului kaksosiin ja työkiireisiin. Olin myös erittäin väsynyt koko ajan. Olen kuitenkin erittäin onnellinen urani ja Bradin olemassaolon vuoksi. Hän jaksaa hoitaa perhettä kanssani, joten raskas vastuu ei ole yksistään minun harteillani, Jolie kertoi Hello!-lehdelle.