Jennifer Anistonin bikinikuville ei tule loppua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Jennifer Aniston nähtiin äskettäin Suomessakin valkokankailla Vaihtamalla paranee -elokuvassaan. Elokuva floppasi rajusti, eikä onnistunut pääsemään lähellekään odotettuja katsojalukuja. Samoihin aikoihin myös hänen vierailunsa Puumanainen-sarjassa floppasi, joten tilanne ei näytä hyvältä.

Nyt upeavartaloinen näyttelijäkaunotar on kuitenkin ihastuttanut fanejaan ympäri maailmaa lomaillessaan Cabossa, Meksikossa. Kiitospäivää yhdessä ystäviensä kanssa viettänyt Jennifer oli kutsunut mukaansa peräti viisitoista ystäväänsä, joten meno oli aikamoista. Ryhmä lensi paikalla Jenniferin vuokraamalla yksityiskoneella, ja päivisin neitokaisten asuna oli luonnollisesti bikinit. Lomalta on saatu julkisuuteen jo useampana päivänä runsaasti kuvamateriaalia. Ryhmän ohjelmassa oli People-lehden mukaan auringonoton lisäksi myös kuntoilua.

Jennifer Anistonilta ei ole viime vuosina juuri hittirooleja nähty. Esimerkiksi taannoinen The Bounty Hunter oli sekin odotuksista. People-lehden mukaan Aniston murtuikin itkuun luettuaan Vaihtamalla paranee -elokuvansa arvosteluja, koska hän oli odottanut leffasta näyttelijäuransa pelastajaa.