Conan O’Brien uhkaili Suomen televisiojohtajia – puhui suomea! Katso

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiotähti Conan O’Brien aloitti marraskuun alussa uuden Conan-nimisen ohjelmansa amerikkalaisella kaapelikanavalla. Sitä ennen hän oli yli seitsemän kuukautta poissa televisioruuduista edellisen irtisanoutumisensa takia.

Kerroimme taannoin kuinka Conan O’Brien tyrmistyi saatuaan tietää, että hänen suosikkimaassaan Suomessa ei esitetä lainkaan hänen uutta ohjelmaansa. Conan syyytti tilanteesta tuolloin Yhdysvaltojen presidentti Barack Obamaa. Nyt hän on ottanut asian uudelleen esiin.

– Sain äskettäin tietää jotain todella häiritsevää. Selvisi, että uusi ohjelmani Conan ei näy lainkaan maassa nimeltä Suomi. Naiset ja herrat, minä olen Suomessa kuin Jumala. Itse asiassa jotkut varmasti muistavat, että minä sain hoidettua Suomen presidentin Tarja Halosen toiselle kaudelle vain koska näytän samalta kuin hän, Conan veisteli.

Conan O'Brien Tarja Halonen

Samalla Conan pyysi näyttämään vertailun vuoksi Halosesta kuvan viiksien kanssa. Tämän jälkeen hän kertoi saaneensa ”tuhansia ja taas tuhansia” viestejä, joissa ohjelmaa vaaditaan myös Suomeen. Korttien esittelyn jälkeen hän antoi hieman virallisemman lausunnon.

– Huomio Suomen televisiojohtajat. Täällä minä, punatukkainen Jumala Conan O’Brien. Vaadin, että Conan-sarja lähetetään Suomessa, tai minä takavarikoin koko silakkavarastonne ja syötän ne ruotsalaisille ravinnoksi. Teillä on 24 tuntia aikaa, blah blah, Conan puhui suomea. Katso video tästä tai artikkelin alta.