Kurvikas Jennifer Lopez tiukassa mekossa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Latinotähti Jennifer Lopez on pitänyt urallaan matalaa profiilia jo pidemmän aikaa, koska hän ja miehensä Marc Anthony saivat taannoin kaksoset. Viime viikkoina perhe-elämä on kuitenkin vaihtunut yhä enemmän työelämäksi, kun Jennifer kiinnitettiin taannoin American Idol -ohjelman julkkistuomariksi.

Lopez nähtiin hyväntekeväisyystapahtumassa Los Angelesissa tiukkaan asuun pukeutuneena ja kuvien perusteella laulajan ulkonäkö on pysynyt mykistävän seksikkäänä huolimatta naisen 41 ikävuodesta. Lopez osallistui kyseiseen hyväntekeväisyystapahtumaan Denzel Washingtonin ja Mario Lopezin rinnalla.

Jenniferin kerrottiin olevan virallisesti Boys and Girls Club of America -järjestön kansallinen tiedottaja. Jennifer Lopez on tällä hetkellä varsin kiireinen American Idol -realityohjelman vuoksi. Tähden ystävätär Remini kertoi taannoin artistin rakastavan työtään todella paljon, mutta haluavan myös lisää lapsia. Töiden takia Lopezin lapsihaaveet on täten pakko siirtää tulevaisuuteen.