Johnny Depp hämmentyi Angelina Jolien perverssistä huumorista

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Monista menestyselokuvista tunnettu suosikkinäyttelijä Johnny Depp on elokuvalle kuin elokuvalle lähes varma rahasampo, ja mies todennäköisesti tietää arvonsa. Deppin seuraava rooli nähdään The Tourist -elokuvassa Angelina Jolien rinnalla. Elokuvan ensi-ilta on 10. joulukuuta.

Vanity Fair -lehti haastatteli tähteä, joka kehui innokkaasti vastanäyttelijäänsä Jolieta. Deppin mukaan hän oli erityisen mielissään Angelinan huumorintajusta.

– Oli erittäin mukava tavata ja oppia tuntemaan hänet. En tiennyt etukäteen millainen hän voisi olla ja että onko hänellä lainkaan huumorintajua. Olin kuitenkin mielissäni huomatessani, että hän on uskomattoman normaali ja että hänellä on mahtava musta ja perverssi huumorintaju, Johnny Depp kertoi Vanity Fair -lehden haastattelussa.

Depp kertoi lisäksi olevansa surullinen siitä, että paparazzit jahtasivat kyseisen elokuvan kuvauksissa ollutta Jolieta säälimättä. Tämän vuoksi hän itse pysytteli kaukana naisesta, jottei tämä joutuisi ilkeiden juorujen kohteeksi.