Justin Timberlake loukkaantui leffakuvauksissa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Äskettäin Suomessakin sai ensi-iltansa The Social Network -elokuva, joka kertoi osittain tositarinaan perustuen maailman suosituimman sosiaalisen median, Facebookin, alkuvaiheista. Yksi elokuvan suurimmistä tähdistä on Justin Timberlake, joka on noussut myös artistina viihdetaivaan kiintotähdeksi.

Timberlake tullaan näkemään myös kesällä 2011 ensi-iltansa saavassa Friends with Benefits -elokuvassa. ET Online -julkaisu raportoi miehen kuvaavan tällä hetkellä myös Now-elokuvaa Amanda Seyfriedin kanssa. Elokuva sisältää hurjia toimintakohtauksia ja yhdessä näistä tuli aavistuksen verran liian raju Timberlakelle. Mies loukkasi nimittäin jalkansa ja hän joutui tämän vuoksi lääkärihoitoon. Kuvauksien toivotaan kuitenkin jatkuvan ja mies saa kuulla ennusteensa vielä tämän päivän aikana.

Justin Timberlake on 29-vuotias yhdysvaltalainen näyttelijä ja sooloartisti, joka tuli aikoinaan kuuluisaksi N Sync -yhtyeen jäsenyydestään. Vuonna 2002 hän julkaisi ensimmäisen sooloalbuminsa Justified ja vuonna 2004 hänet palkittiin kahdella Grammylla. Musiikiuran ja näyttelemisen ohella mies panostaa myös ravintola-alaan ja hän jopa omistaa muutaman ravintolan. Vuonna 2005 hän perusti William the Rast -vaatelinjan. Naisrintamalla hänen tuorein tyttöystävänsä on ollut näyttelijäkaunotar Jessica Biel, mutta suhteen tämänhetkinen tilanne on avoinna.