Marisa Miller valloitti Conan O’Brienissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Marisa Miller äänestettiin äskettäin Askmen.com -julkaisun lukijoiden toimesta vuoden 2010 maailman toiseksi seksikkäimmäksi naiseksi, mutta nyt hän on saanut kilpailevan lehden äänestyksessä ykköspaikan, kun FHM-lehden lukijat äänestivät hänet tänä vuonna maailman seksikkäimmäksi.

Harley Davidson -moottoripyörämerkin näyttävissä mainoskuvissa äskettäin poseerannut kaunotar on nyt vieraillut huippusuositun Conan O’Brienin uudessa keskusteluohjelmassa. Neitokaisen asuvalinta sai ainakin mieskatsojien jakamatoman huomion niin studioyleisössä kuin kotikatsomoissakin. Hänen paitansa oli nimittäin harvinaisen paljastavaa laatua.

31-vuotias Marisa Miller, oikealta nimeltään Marisa Bertetta, on poseerannut usein muiden muassa Victoria’s Secret -alusvaatemerkin sekä life style -lehtien kuvissa. Hänet löydettiin mallinuralle 16-vuotiaana San Fransiscossa sijaitsevasta kahvilasta. Pian sen jälkeen hän lensi äitinsä kanssa Italiaan työskentelemään mallina. Millerin kerrotaan olevan amerikkalaisen supermallin ruumiillistuma. Hän on naimisissa elokuvatuottaja Griffin Guessin kanssa.