Kylie Minogue ei voi saada lasta – tässä apu lapsettomuuteen

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Australialinen supertähti Kylie Minogue on ollut yksi poptaivaan loistavimmista tähdistä jo neljällä vuosikymmenellä. Hän aloittaa ensi helmikuussa maailmankiertueen uuden albuminsa myötä. Aphrodite Les Folies Tour saapuu tuolloin myös Suomeen.

Vuonna 2005 Minoguen elämä meni uusiksi, sillä hänellä havaittiin rintasyöpä. Raskaat syöpähoidot vaativat veronsa, sillä Minoguen munasarjojen toiminta heikentyi ja täten luonnollinen raskaus ei enää onnistu. Nainen paljasti nyt Glamour-lehdelle haluavansa lapsia keinoista välittämättä ja hän on tutkinut tarkkaan hänelle tarjottuja väyliä jälkikasvun saantiin. Munasolun luovuttajan löytyminen ja munasolun käyttäminen saattanee olla hänen ratkaisunsa tilanteeseen.

– Teitä on paljon, enkä vielä tiedä minkä niistä valitsisin. Yritän etsiä niistä minulle parhaimman mahdollisen, sillä haluan oman perheen. Onneksi Amerikassa osataan tehdä ihmeitä tällaisessa tilanteessa ja yksi ihmeistä on munasolun luovutus, Minogue pohti Glamour-lehden haastattelussa.

Nainen on myös huolissaan painostaan, sillä hän kokee menettäneensä sitä liikaa. Oma vartalo tuntuu vieraalta ja kunnon kohoaminen toisi naisen mukaan hänelle varmasti tunteen siitä, että hän on jälleen omassa ruumiissaan. Laulajan kumppani espanjalaismalli Andres Velencoso tukee onneksi Minogueta kaikin tavoin, eikä kahden vuoden suhde ole ainakaan vielä näyttänyt hiipumisen merkkejä.