BB-Niko: ”Big Brother -suhteet eivät voi kestää”

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Big Brother -tuotantokaudella tänä vuonna jo toistamiseen asustanut BB-Niko Saarinen tunnetaan kyseisen realitysarjan lisäksi nykyisin lähinnä chat-juontajana ja viihdelehti Staran bloggarina. Nyt Niko on julkaissut blogiuransa ensimmäisen videoblogin.

Videossaan Niko pohtii samasta ohjelmasta tuttujen Sarannan ja Tonin suhteen päättymistä ja toteaa ettei Suomessa ole enää yhtään Big Brother -paria. Niko ei kuitenkaan tätä ihmettele, sillä hän kertoo olleensa aina sitä mieltä, että BB-talossa asuneet eivät voi tulla toimeen keskenään.

– BB-pariskunnat ovat kuolleet sukupuuttoon. Mä oon aina sanonut ihmisille, että BB-suhteet eivät voi kestää. Kaksi BB-tyyppiä ovat yhtä kuin katastrofi. Ne ihmiset todennäköisesti kilpailevat huomiosta ja siitä kumpaa huudellaan enemmän kadulla. Ja sit se väkisin tyrkyttäminen lehtiin, Niko pohtii.