Nicole Richie huomenna naimisiin?

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Seurapiirijulkkis Nicole Richie tuli muutama vuosi sitten tunnetuksi realitysarjan tähtenä tehdessään silloisen parhaan ystävänsä Paris Hiltonin kanssa omaa Leidit landella -ohjelmaansa. Sittemmin parivaljakon välit viilenivät ja Nicole keskittyi perustamaan perhettä Joel Maddenin kanssa.

Kaunottaren on huhuiltu suunnittelevan häitä jo viikkotolkulla ja häiden ajankohdan uskotaan olevan huomenna. Nicolen isän Lionel Richien talo ja tontti näyttäisivät tuoreen kuvan perusteella olevan keskellä häävalmisteluita ja tapahtumasta on antanut vihjeitä myös Nicolen lähipiiriin kuuluva henkilö.

Daily Mail -julkaisu pohtii kuvassa näkyvien telttojen ja väliaikaisten oleskelutilojen olevan selvä merkki häistä. Asian puolesta puhuu myös työmiesten ilmaantuminen pihapiiriin sekä hääparille rakennettu kävelytie, jonka varrella kuvaajat napsisivat huippuotoksia. Myös Lionel Richien uima-allas on saanut ylleen tanssilavan.