Kiira Korpi maailman seksikkäimpien urheilijoiden listalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tamperelainen taitoluistelijatar Kiira Korpi on noteerattu lukuisia kertoja kansainvälisillä areenoilla myös muuten kuin jäällä. Nyt amerikkalainen Bleacher Report on listannut hänet maailman viidenkymmenen seksikkäimmän naisurheilijan listalle.

Kiira Korpi on listan sijalla 22. Siinä hänen nimeksi on tosin kirjoitettu Kiira Korpii. Vaalean suomalaisen kehutaan lisäksi olevan ”ilmiselvästi yksi kuumimmista” taitoluistelijoista. Kiira selätti listalla muiden muassa tenniskaunotar Amanda Beardin, alastonkuvissa nähdyn koripallotähti Diana Taurasin sekä miestenlehdissä poseeranneet golf-tähti Natalie Gulbisin ja lumilautailija Gretchen Bleilerin.

Kärkipaikan seksikkäimpien listalla vei tenniskaunotar Maria Sharapova, toiseksi sijoittui hieman yllättäen italialainen laskuvarjohyppääjä Roberta Mancino ja kolmanneksi listan vakiojäsen, amerikkalainen laskettelijakaunotar Lindsey Vonn. Viiden seksikkäimmän joukossa olivat myös Jennie Finch ja Anastasia Ashley.

Kiira Korpi Bleacher Report