Elizabeth Hurley kertoi eilen avioerosta – nyt jo uusi mies!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijänä ja mallina maailmalla tunnetuksi tullut brittitähti Elizabeth Hurley on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa kohuotsikoista, mutta eilen hän pudotti todellisen uutispommin ilmoittamalla eronneensa aviomiehestään jo kuukausia sitten.

Liz Hurley joutui paljastamaan avioeron siksi, että hänet ikuistettiin äskettäin hellissä tunnelmissa urheilutähti Shane Warnen kanssa. 41-vuotias entinen krikettipelaaja ja näyttelijäkaunotar ovat brittilehtien mukaan viihtyneet yhdessä jo pidemmän aikaa. Vielä ei kuitenkaan ole tietoa onko suhde alkanut ennen avioliiton päättymistä.

– Shane on ollut todellinen tukihenkilö Elizabetille, kun tämä erosi Arunista. Heistä on tullut hyvin läheiset ja heidän välillään on intiimi side. Heidän välillään on nykyisin vain etäisyys, kun Liz asuu Britanniassa ja Shane Australiassa, lähde kertoi The Sun -lehdelle.

45-vuotias Elizabeth Hurley on nähty valkokankaalla muiden muassa Austin Powers -elokuvien tähtenä. Näyttelemisen lisäksi hänet tunnetaan elokuvauransa myös näyttelijä Hugh Grantin entisenä tyttöystävänä. Pariskunta erosi vuonna 2000. Nykyisin Gloucestershiressä asuva Hurley oli naimisissa Arun Nayarin kanssa kolmen vuoden ajan ja pariskunnalla on 7-vuotias poika Damian. Elizabeth on ikuistettu viime aikoina monissa julkkisjuhlissa näyttäviin kuviin, ja hänen muotojaan on epäilty myös keinotekoisiksi. Äskettäin Hurley kuitenkin tyrmäsi väitteet silikonirinnoista ja kertoi muotojensa olevan luonnollisia.