Vuosien vankeustuomio uhkaa hiphop-suosikkia

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Viime vuosina monet artistit ovat joutuneet erinäisten syiden vuoksi vankilaan. Nyt oikeussalin syytettyjen penkki uhkaa hiphop-artisti Ja Rulea, joka on tullut aikaisemmin faneilleen tutuiksi musiikin ohella muiden muassa rooleistaan elokuvissa Hurjapäät ja Scary Movie 3.

Yahoo! News -julkaisu kertoo kyseisen oikeudenkäynnin johtuvan aseiden hallussapidosta vuonna 2007. Ja Rulen hallusta löytyi tuolloin puoliautomaattinen ase, joka löydettiin sattumalta kun poliisit pysäyttivät hänet ylinopeuden vuoksi. Artistin auto oli myös rekisteröimätön ja ilman vakuutusta.

Tähti itse kiistää syyllisyytensä kyseisen aseen hallussapitoon ja Ja Rulen asianajaja väittää poliisien tehneen aiheettoman pysäyttämisen. Asianaja aikoo myös kyseenalaistaa poliisien tekemän DNA-testin tuloksen. Poliisit kertoivat löytäneensä autosta myös marihuanaa aseen ohella. Jos tuomio langetetaan pelkästä aseen hallussapidosta, voi se yksistään olla jopa neljä vuotta vankeutta.