Tyttöbändin kaunotar paljasti unelmavartalonsa salaisuuden

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu The Pussycat Dolls -tanssiryhmä on niittänyt menestystä ja saanut vuosien mittaan useita kappaleitaan hittilistoille. Parin vuoden suvantovaihe ei kuitenkaan masenna yhtyeeseen kuulunutta Nicole Scherzingeriä, sillä tämä luotsaa soolouraansa eteenpäin rohkein askelein.

Hoikasta vartalostaan tunnettu Nicole Scherzinger julistaa välttelevänsä dieettejä kaikin keinoin. MTV News -julkaisun haastattelema kaunotar ei ymmärrä mihin kyseiset ruokavaliomuutokset perustuvat, sillä niillä ei ole ollut koskaan pysyvää vaikutusta häneen itseensä.

– Olen kokeillut monia ruokavalioita ja dieettejä, mutta eivät ne toimi. Dieetin päätyttyä syön heti niitä ruokia, joita en ole saanut syödä hetkeen. Ei ilman herkkuja pysty olemaan. Haluan naisten ymmärtävän, että kroppa pysyy kunnossa vain liikkumalla ja syömällä kohtuudella. En myöskään syö seitsemän jälkeen illalla, Nicole Scherzinger paljasti.