Christina Aguilera kuherteli uuden miehensä kanssa

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Poptähti Christina Aguilera on ollut parin viime vuoden ajan hieman alavireessä ainakin ammatillisessa mielessä ja tähden tuorein Bionic-albumi jäi taannoin monien muiden levyjen jalkoihin. Myös äskettäin läpikäyty avioero Jordan Bratmanin kanssa aiheuttaa ongelmia, sillä mies ei aio muuttaa pois parin yhteisestä kodista.

Päätöksen erosta teki Aguilera ja naisen ei tarvitse viettää tulevaisuuttaan yksin, sillä hänellä on jo uusi mies. Kyseessä on Aguileran Burlesque-elokuvan lavastaja Matthew Rutler ja lähde kertoi People-lehdelle miehen tekevän paljon hyvää Aguileralle. Tästä vihjaa muiden muassa tähden todella rento olemus Lontoon Floridita-klubilla maanantaina.

– Christina nautti Mattin seurasta ja klubilla he olivat lähestulkoon koko ajan yhdessä. VIP-alueella Christina piti hauskaa samassa elokuvassa näyttelevien Kristen Bellin ja Chelsea Traillen kanssa muiden muassa laulamalla kappalettaan Ain’t No Other Man. Matt piteli myös suojelevasti käsivarttaan Aguileran ympärillä kun he juttelivat keskenään. Christina jutteli paljon faniensa kanssa, mutta yksityiselämäänsä koskeviin kysymyksiin hän ei vastannut, lähde totesi.