Justin Timberlake: “Musiikkini ei ole tarkoitettu lapsille”

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Äskettäin Suomessakin sai ensi-iltansa The Social Network -elokuva, joka kertoi osittain tositarinaan perustuen maailman suosituimman sosiaalisen median, Facebookin, alkuvaiheista. Yksi elokuvan suurimmistä tähdistä on Justin Timberlake, joka on noussut myös artistina viihdetaivaan kiintotähdeksi.

Timberlake tullaan näkemään myös kesällä 2011 ensi-iltansa saavassa Friends with Benefits -elokuvassa. The Sun -julkaisun haastattelema tähti paljastaa nyt ihmettelevänsä vanhempien kontrollia ja vastuuta tilanteissa, joissa jälkikasvu kuuntelee aikuisille tarkoitettua musiikkia.

– Olin taannoin oudossa tilanteessa. Fanin vanhemmat tulivat juttusille ja he kertoivat tyttärensä rakastavan SexyBack- kappalettani. Luulin kyseisen jälkikasvun olevan yliopistossa, mutta kysyessäni asiasta iäksi paljastui yhdeksän vuotta, Justin Timberlake kertoi The Sun -lehdelle.

– Järkytyin syvästi, sillä miksi vanhemmat antavat niin nuoren lapsen kuunnella SexyBack-kappaleen kaltaista musiikkia? Todella vastuutonta, sillä ei minun musiikkiani ole tarkoitettu lapsille. Tämän vuoksi otin vastaan roolin Yogi Bear –elokuvassa, sillä ääneni käyttäminen Boo Boo:n äänenä sai minut tuntemaan oloni edes hiukan paremmaksi.