Suomi saa tulla toimeen ilman Burger Kingiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taloussanomat uutisoi syyskuussa, että maailman suurimpiin lukeutuva hampurilaisketju Burger King olisi palaamassa Suomeen vuosikymmenten tauon jälkeen. Eilen tieto kuitenkin kiistettiin, sillä ketju ei sittenkään ole ainakaan vielä tulossa Suomeen.

– Suomi on meillä kyllä listalla, mutta ei listan kärjessä, Burger Kingin Keski- ja Itä-Euroopan franchise-toiminnoista vastaava Brian Johnston kertoi nyt Taloussanomille.

Burger Kingillä oli 1980-luvun alkupuolella ravintolat Tampereen Keskustorilla ja Helsingin Kaisaniemessä. Sittemmin Tampereen tilat otti käyttöönsä Suomen ensimmäinen McDonald’s ja Helsingin tilat Carrols. 11.000 hampurilaisravintolaa yli 70 maassa kattavan ketjun paluuta Suomeen on odotettu pitkään, sillä Suomi on ollut kuin musta aukko yhtiön kartassa.