Jennifer Lopezin kotipornosotku paisuu

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Latinotähti Jennifer Lopez on tullut tunnetuksi upeista muodoistaan ja kauniista äänestään. Laulamisen ohella hän harrastaa myös jonkin verran hyväntekeväisyyttä. Lopezin kerrottiin taannoin olevan virallisesti Boys and Girls Club of America -järjestön kansallinen tiedottaja, mikä on varmasti perheelliselle Lopezille arvokas saavutus.

Nyt Jennifer Lopez on kuitenkin otsikoissa oikeusjuttujen merkeissä, sllä hänen ex-miehensä Ojani Noa kertoi taannoin aikeistaan julkaista pariskunnan vanhoja kotiseksivideoita. Lopez haastoi Noanin ja tämän asianajajan Ed Meyerin oikeuteen vaatien muiden muassa lähestymiskieltoa Noanille. Varsinaisen syyn oikeusjutulle uskotaan kuitenkin piilevän Lopezin kaunaisissa tunteissa ex-miehensä nykyistä tyttöystävää Claudia Vasquezia kohtaan.

The Sun –lehti kertoo nyt, että Vasquez on puolestaan haastanut Lopezin oikeuteen, sillä hänen mukaansa latinotähti on valehdellut tuomioistuimelle. Tyttöystävä vaatii Lopezilta parhaillaan 10 miljoonan dollarin korvauksia tappioista, jotka syntyivät Lopezin oikeustoimista.

– Me uskomme todellisen syyn tähän oikeusjuttuun olevan se, ettei Lopez hyväksy Noanin seurustelua Claudia Vasquezin kanssa. Naiset ovat tavanneet toisensa useampaan kertaan ja he molemmat vihaavat toisiaan. Lopez on henkilökohtaisessa ajojahdissa ja kaikki tämä voi pohjautua siihen, että hän on yllättänyt Ojanin ja Vasquezin aikoinaan sängyssä. Itse hän seurusteli tuolloin Ben Affleckin kanssa, mutta silti hän teki yllätyskäynnin Ojanin luokse, Ed Meyer kertoi The Sun –lehdelle.