Mariah saa kaksoset – kertoi presidentille

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Poptähti Mariah Carey nousi keväällä otsikoihin vetäydyttyään yllättäen elokuvaroolistaan. Hänen oli määrä olla mukana Tyler Perryn For Colored Girls Who Have Considered Suicide When the Rainbow is Enuf -nimisessä elokuvassa, mutta kaunottaren raskaus esti työnteon ja jättäytyminen sivuun oli hänelle itsestäänselvyys.

Laskettu aika on ensi keväällä ja Carey odottaa sitä suurella innolla miehensä Nick Cannonin kanssa. Laulajan suusta on livahtanut kuukausien mittaan pieniä vihjeitä siitä, että tulossa olisi kaksoset. Kumppani Nick Cannon pisti huhulle lopun omassa radio-ohjelmassaan Rollin’ With Nick Cannon, sillä hän ilmoitti torstaiaamuna kuuntelijoilleen huhun olevan totta ja raskauden tulleen jo jopa presidentin tietoisuuteen.

– Mariah esiintyi sunnuntaina TNT Christmas in Washington 2010 –tapahtumassa presidentti Obaman kanssa. Obama ja hänen puolisonsa First Lady Michelle Obama kysyivät Mariahilta takahuoneessa, että odottaako tämä kaksosia ja Mariah myönsi odottavansa. Sitä ennen emme olleet puhuneet asiasta kenellekään, sillä lääkäri oli neuvonut meitä olemaan hiljaa raskauden alkuvaiheen aikana. Hän pelkäsi, että julkiset paineet aiheuttaisivat keskenmenon, Cannon kertoi kuuntelijoille ohjelmassaan.